Välkommen till oss

Vi är det lilla hundpensionatet med dagisverksamhet som tar hand om din hund med omsorg. I hemmiljö och natursköna omgivningar får din vän sällskap aktiviteteter uppmärksamhet

 hunddagisverksamhet

Hundpensionat

  Gyllene SvansenHundar har funnits med i våra liv i många år.


I dag bor Ludde  hos oss. Han är  Tibbe. Han har flyttat hit ifrån hundstallet i Bromma. Han kom med David sin lilla kompis, som inte längre finns med oss i dag. Under det senare året som gått, har vi fått tillökning med Eddie, en Cavalier.


I tretton år var Aila min livskamrat. En fantastisk Aussie tik. Vi tränade och tävlade lydnad ihop, men vi lekte också mycket och hade det mysigt. Vi trivdes så gott ihop.

Aila gick bort i augusti i år, men vi har haft många härliga år tillsammans o nu har vi våra minnen.

Ghrim var min första hund.

Han var en Tollare. En mycket självständig herre med egen vilja men stort hjärta.


Verksamheten ligger på vår tomt i Lundebyn. Ovanför vårt boningshus ligger vårt nybyggda hundstall. Runt omkring är det vidsträckta ängar och skog. Vi har en bäck vid tomten och Lundeby sjön cirka en kilometer från husetVi är mor och dotter som förverkligat vår dröm om ett hundpensionat.


Efter lång planering och förberedelse kan vi nu hälsa dig välkommen till


Hundpensionat

Gyllene Svansen

med


Jag själv heter Ulrica Andersson och har tidigare arbetat som distriktsköterska inom både kommunal och landstingets sjukvård.


Efter flera års arbete har jag i dag valt ett annat sätt att kombinera vardagen. Att umgås med våra fantastiska vänner hundarna som har varit våra följeslagare i över 15000 år. Lust och glädje i vardag och fritid.


I planeringen för vår verksamhet finns de utbildningar som Länsstyrelsen kräver för att få starta egen verksamhet med hundpensionat med.

Jag har också tidigare erfarenhet i från verksamheter som hunddagis och smådjursklinik.


I bagaget finns också utbildning och erfarenhet som egenvårdsrådgivare på apotek och utbildning till diplomerad massör i svensk klassisk massage.


Vi är utbildningsplats för elever på gymnasieprogram och vi har dagverksamhet hos oss.

Vi har intyg på Skolverkets

APL handledar kurs.